CategoriesAvtodomi Klimatske naprave

Zakaj je klima za avtodome dobrodošel dodatek?

klima za avtodome

Če ste avanturist in radi potujete po novih krajih ter raziskujete neznano, je počitnikovanje z avtodomom eno lepših doživetij, ki jo pa zagotovo dopolni klima za avtodome, ki nenehno drži prijetne temperature znotraj vozila. Le kdo se nerad vozi v prijetno ohlajenem vozilu, v katerem je udobje na visoki stopnji?

Zato se pustimo razvajati. Da bo torej vaša izkušnja še boljša in da boste popolnoma sproščeni ob dolgem ali kratkem potovanju, so temperature znotraj vozila zelo pomembne. Saj vsi vemo, da v primeru izredne vročine postanemo tečni, nemirni in nejevoljni, kajne? Zato bo klima za avtodome Dometic odlično poskrbela za vas med preživljanjem časa v počitniškem vozilu.  

Katera klima za avtodome je prava izbira za vas?

Na trgu kar mrgoli proizvajalcev, ki ponujajo različne klimatske naprave za avtodome in počitniške prikolice. Pa vendar veste, katero bi izbrali oz. katera je prava za vas?

Nekateri mislite, da je klima pač klima, pa vendar ni tako. Izbira napačne, prevelike ali pretežke enote z veliko porabo ter z zgolj nekaj funkcijami bo v vaš dom na kolesih prinesla le razočaranje! Ker za počitniško prikolico ali avtodom potrebujete varčno in zmogljivo klimatsko napravo, ki ne zasede veliko prostora in vam omogoča še nekaj prostora za namestitev satelitskega krožnika ali solarnih panelov, vam priporočamo izbiro Dometic klimatskih naprav.

Pri nas vam poleg strokovnega svetovanja nudimo še izjemno kakovostno strešno klimatsko napravo, ki vas bo zaščitila pred zunanjo vročino, kjerkoli že boste. Klimatska naprava Dometic FreshJet 2200 je klima, prirejena naravnost za avtodome in prikolice do dolžine 7,5 m.

Prednosti naše klime Dometic FreshJet

 • Vsebuje kompaktno majhno obliko v velikosti le 562 x 878 x 225 cm;
 • je visoko učinkovita naprava;
 • upravljate jo zelo enostavno z daljinskim upravljalnikom, ki se ga drži sodoben dizajn;
 • nad njo imate popolno kontrolo nastavitve temperature s pomočjo termostata;
 • klima za avtodome ima izjemno kapaciteto hlajenja in ne porabi veliko električne energije, saj ima nizek zagonski tok;
 • klima Dometic je idealna za vozila do dolžine 7,5 m;
 • dovod oz. pritok zraka lahko prilagodite sebi primerno, ter jo usmerjate navzdol ali navzgor ter levo ali desno;
 • ta klima vam zaradi svoje male velikosti in teže (le 32 kg) omogoča tudi namestitev solarnih panelov ali satelitskega krožnika, za popolno udobje bivanja;
 • klima ima funkcije hlajenja ter razvlaževanja prostorov.

Ob nakupu svoje klime vam ponujamo brezplačno montažo, če se odločite nadomestiti klimo z obstoječim oknom.

Zakaj na avtodom namestiti klimo?

Tako kot v avtu potrebujemo za poletno počitnikovanje klimo, prav tako nam prav pride v avtodomu ali počitniški prikolici. To je strešna klima za avtodome, ki je tehnološko dovršena s strani svetovno priznane blagovne znamke klim za avtodom.

Klima vam bo zraven temperiranja želenega prostora same notranje prostore tudi razvlažila in vam omogočila prijetno ter sproščeno bivanje v vročih dneh, kjerkoli boste že potovali.

Zraven kakovosti je klima za avtodome Domestic FreshJet tudi sinonim za popolno udobje. Prepričali vas bosta njena kakovost ter izredno dostopna cena!

Zanimivosti klime Domestic

 • Klimo so pri podjetju NASA uporabili za uravnavanje okolja v lunarnem električnem roverju, kjer je bila preizkušena za zagotavljanje hladnega in suhega okolja za strokovnjake ter opremo v arizonskem prahu in vročini. Preizkus je opravila z ODLIKO!
 • Klima za avtodome je najmanjša in najlažja klima na tržišču, ki jo odlikuje izredno tiho delovanje – brez motenj, medtem ko gledate film ali berete knjigo.
 • Poraba same klime je tako majhna, da ne obremenjuje vašega omrežja.
 • Klimo Domestic FreshJet lahko namestite oz. vgradite v vsako počitniško prikolico!

Zaradi visoke zmogljivosti in svetovno znane blagovne znamke vam jamčimo zadovoljstvo ter kakovost klime Domestic FreshJet, ki pa ne zadovoljuje le nas tukaj na Zemlji, ampak tudi v vesolju. Uživajte v težko zasluženem dopustu s popolno hladilno napravo.

Smo vas navdušili? Loči vas le klik do posveta z našimi strokovnjaki.

5/5 - (1 vote)