CategoriesKlimatske naprave

Zakaj se odločiti za Dometic klimatsko napravo za avtodom ali kamp prikolico?

Poletje, mesec julij. Višek poletne turistične sezone je, vi pa se z družino odpravite na morski oddih v kamp prikolico. Vse poteka po načrtih, pot ni prenaporna. Ko prispete v kamp med borovci, se udobno namestite na ležalnik pred prikolico in si privoščite pijačo. Ob tem obujate spomine iz otroštva in z veseljem ugotavljate, da se poletno bivanje v kampih v vseh teh letih ni kaj dosti spremenilo – otroci so dan in noč s prijatelji na obali ali sladoledu, vi pa s svojimi bližnjimi ob toplih večerih še vedno radi odigrate karte. Skoraj prelepo, da bi bilo res. Te misli hitro odženete, ko pa zvečer ležete k počitku, vam zopet napolnijo glavo. Ker ne morete spati. Vročina, sopara – seveda, v prikolici manjka klima.

Dometic je vaša rešitev

Da bi se zgodba o prijetnem preživljanju počitnic na morju srečno končala, si pred dopustom za svojo prikolico ali avtodom omislite strešno klimatsko napravo Dometic FreshJet 2200, ki vam jo pri Caravan coolingu nudimo celo po znižani ceni. To je trenutno ena najboljših klimatskih naprav za avtodome in prikolice na tržišču, ki jo, pred drugimi klimami te kategorije, odlikujejo številne vrhunske lastnosti:

  • Kompaktna oblika, vendar nizka teža.
  • Visoka učinkovitost hlajenja.
  • Upravljate jo lahko s pomočjo daljinske kontrolne enote.
  • Ob nakupu dodatne opreme za klimo bo klima obratovala tudi med vožnjo.

Ta klimatska naprava je zaradi svojih lastnosti, kot sta velikost in oblika, preprosta za namestitev na manjša počitniška vozila. To se že sliši kot super ideja za reševanje problema vročih noči v prikolici, sploh, če omenimo tudi to, da vam ob nakupu Dometic klimatske naprave pri nas pripada tudi njena brezplačna montaža ob opciji nadomestitve z obstoječim oknom.

Rešitev smo vam ponudili na dlani, na vas je le še to, da kliknete na nekaj gumbov na spletni strani, naročite svojo Dometic klimatsko napravo, počakate na njeno montažo in se nato odpravite na zaslužen oddih s svojo družino.

Majhna, a zmogljiva hladilna prijateljica

Klimo Dometic FreshJet 2200 odlikuje zelo kompaktna zasnova, kot da bi proizvajalec sledil načelu ‘na najmanjšem možnem prostoru naredi najboljši možni sistem, ki bo brezhibno deloval’. Tako vam zaradi svoje majhnosti klima pušča dovolj preostalega prostora na strehi za montažo solarnih celic ali pa satelitskega krožnika za spremljanje televizijskih programov – seveda v ohlajenem prostoru. Če pa ste bolj avanturistične narave, pa vam bo klima še vedno puščala dovolj prostora, kamor boste lahko namestili strešne nosilce za prevoz koles, tako da izleti v neznano ne bodo onemogočeni. V kolikor ste lastnik večje prikolice z večjim številom prostorov, lahko vgradite celo dve klimi. Tako se udobje in brezskrbnost vašega bivanja v prikolici ali avtodomu dvigne na najvišji nivo. Z vašo novo hladilno prijateljico bo avtodom postal hotel na štirih kolesih, prikolica pa luksuzen apartma.

Verjetno ste se ob branju že vprašali, kako je z napajanjem. Tudi na to področje so proizvajalci Dometic FreshJet 2200 strešne klime bili pozorni in poiskali rešitev. Zaradi  nizkega zagonskega toka bo klima brez težav delovala tudi v kampih z nizko zaščito vezja in vam zagotavljala brezskrbno hlajenje.

Plus na plus – nakup

Če vas še nismo popolnoma prepričali, zakaj bi se odločili za nakup Dometic strešne klime za avtodome, vam na enem mestu predstavljamo vse njene prednosti, ki jo postavijo daleč pred konkurenco.

  • Gre za izjemno močno strešno klimo, ki je primerna za avtodome, prikolice in dostavna vozila do dolžine 7,5 metrov.
  • Je izredno lahka in kompaktna, z dimenzijami za odprtine 40×40 cm pa je primerna za Mini-Heki okna in ne zavzame veliko prostora.
  • Z enostavnim daljinskim upravljanjem lahko uravnavate hlajenje in prilagajate pretok zraka.
  • LED ambientna osvetlitev za prijetno romantično vzdušje.
  • Tiha in varčna, zato nemoteča za uporabnika. Brez hrupa boste lahko prebrali svojo najljubšo knjigo.

Dometic je navdušil tudi Naso

Leta 2011 je vsem znana Nasa iskala popolno rešitev za udobno bivanje astronavtov v svojem lunarnem električnem roverju. Spraševali so se, kako bi lahko kar najbolje uravnavali okolje v njem. Ker za Naso drugo kot najboljše ne pride v poštev, so se po pomoč obrnili na strokovnjake pri Dometicu. Testirali so zmogljivost in sposobnost zagotavljanja hladnega in suhega okolja v ekstremni arizonski vročini in prahu. Zanesljivost aparatov, ki se uporabljajo v vesoljskih plovilih, mora namreč biti neoporečna in vrhunska, saj je od njih praktično odvisno delovanje vseh sistemov, s tem pa življenja astronavtov. Dometic klimatski sistem je preizkus seveda odlično opravil in si tako pridobil Nasino odobritev za vesoljsko misijo.

Dovolite ji, da tudi vam pokaže vse razsežnosti svojih zmogljivosti. Strešna klima Dometic FreshJet 2200 namreč ne sprejema kompromisov pri kvaliteti delovanja – tiha, varčna in neverjetno zmogljiva je. S svojim popolnim delovanjem vas bo ne le navdušila, ampak naravnost sezula.

Prepričani smo, da se vam odslej pred spanjem v vaši prikolici ali avtodomu v misli nikoli več ne bodo več prikradli dvomi, da nekaj na vašem dopustu manjka.

4.9/5 - (12 votes)