CategoriesKamp prikolice Klimatske naprave

Strešna klima za kamp prikolico za vaše udobje na poti

strešna klima za kamp prikolico

Danes si verjetno nihče od nas ne predstavlja več poletja brez uporabe klimatske naprave. Pa naj bo to doma, v pisarni ali osebnem avtomobilu. Klima nam pač omogoča določeno stopnjo udobja, ki se ji nismo več pripravljeni odpovedati – in prav je tako. Kako pa je s hlajenjem na poti, med preživljanjem počitnic? Rešitev je strešna klima za kamp prikolico. Za vse ljubitelje te vrste dopustovanja imamo namreč odlično rešitev, za katero nam boste v vročih poletnih dnevih še kako hvaležni. Smo pa prepričani, da bo naša strešna klima za kamp prikolico prepričala tudi marsikaterega zagovornika dopustovanja v hotelu ali apartmaju – imamo morda na vidiku novega ljubitelja kampiranja?

Za dosego cilja ne potrebujete oditi iz cone udobja

Strešna klima za kamp prikolico vam namreč omogoča, da si ohladitev privoščite v zavetju svoje prikolice ali avtodoma, ob tem pa čas preživite s svojo družino, prijatelji ali boljšo polovico. Za dosego hladnega cilja tako ne boste rabili cele popoldneve viseti v klimatiziranih lokalih v kampu ali pri sosedu, ki si je svojo klimo pravočasno zagotovil. Da, na dopustu se vsem prileže tudi nekaj časa samo za nas in naše najbližje. In ravno to vam strešna klima za kamp prikolico tudi omogoča.

Kakšno klimo boste izbrali je zelo pomembno

Verjetno se bo našel marsikdo, ki bo ob zgornji trditvi zamahnil z roko, češ klima kot klima. Pa vendar to ni čisto tako. Ni namreč vseeno, kakšna strešna klima za kamp prikolico vas bo hladila v vročih dneh. Prehitro in napačno odločitev boste lahko namreč kaj hitro obžalovali. Izbira prevelike enote, s preveliko porabo in zgolj z nekaj osnovnimi funkcijami bo v vaš dom na štirih kolesih prinesla le razočaranje in slabo voljo. Zato pozorno berite dalje.

Za prikolico ali avtodom namreč potrebujete zmogljivo, vendar varčno hladilno napravo, ki ne zasede preveliko prostora pri montaži na strehi. Tako vam namreč omogoča, da streho uporabite tudi za kaj drugega – montaža nosilcev za kolesa, solarnih panelov ali satelitskega krožnika. Ali pa vgradite celo še eno klimatsko napravo, če potrebujete hlajenje v ločenih prostorih. Druga pomembna lastnost, ki jo mora imeti strešna klima za kamp prikolico je nizek zagonski tok, zato da ste lahko brez skrbi glede električne zaščite tudi na kakšnem slabše ohranjenem postajališču za avtodome.

Smiselno je tudi, da izberete klimatsko napravo, ki omogoča enostavno upravljanje na daljavo, poleg osnovne funkcije hlajenja pa naj vam omogoča poljubno prilagajanje pretoka zraka in njegovo razvlaževanje. Poleg ustrezne temperature, namreč na vaše dobro počutje vpliva tudi vlažnost v prostoru. In najboljša strešna klima za kamp prikolico poskrbi tudi za to.

Klimatska naprava Dometic FreshJet 2200

klima za avtodome

Dometic FreshJet je definitivno zmagovalna strešna klima za kamp prikolico in avtodome. Je izredno kompaktna, lahka in zaradi svoje majhnosti ne ovira montaže drugih elementov na streho vaše prikolice ali avtodoma. Lahko bi rekli, da je Dometic drugo ime za udobje, ki si ga lahko privoščite po zelo dostopni ceni. Lahko se celo zgodi, da boste pozabili, da jo imate, saj je tako tiha in varčna, da se njeno delovanje sploh ne pozna. Razen seveda na prijetno ohlajenem  in optimalno razvlaženem prostoru vaše kamp prikolice ali avtodoma.

Če reklamam in številnim obljubam ne zaupate, potem vas lahko razveselimo, saj o kakovosti klime FreshJet obstajajo dokazi, ki nosijo veliko težo. To je NASA s svojimi izsledki. Vse kar je nekoč uporabljala NASA se danes znajde v naših domovih in velja za kvalitetno. Tako je klima FresJet 2200 leta 2011, s svojo dovršenostjo in popolnim delovanjem, prepričala NASO, da jo izberejo za svoj lunarni električni rover. Dometic tako ne najdete le na Zemlji, ampak celo v vesolju. Zaupanja vreden strokovni team je torej ustvaril popolno napravo, ki bo v vročih dneh prijetno hladila vašo prikolico, vam pa zagotovila prijetno bivanje na težko pričakovanem dopustu.

5/5 - (1 vote)