Bi nas radi bolje spoznali?

Naša osnovna dejavnost je proizvodnja in prodaja avtodomov ter prikolic, zadnjih nekaj let pa se ukvarjamo tudi s spletno prodajo opreme in dodatkov za avtodom, prikolice in kampiranje na splošno.
naša ekipa

Naša zgodba

Zgodba podjetja Robeta d.o.o. sega v leto 2011, ko je naše delo obsegalo predvsem servis in preprodajo avtodomov. Na začetku leta 2018 smo postali ekskluzivni zastopnik za prestižno znamko avtodomov Carthago in tako nadaljevali našo vizijo razvoja podjetja Robeta d.o.o..

nova obzorja

Kmalu smo na tržišču zaznali pomanjkanje visoko kakovostne opreme in dodatkov za avtodomarje, zato smo ustanovili Rovando center, kjer strankam ponujamo le najboljše iz sveta kampiranja in dopustovanja v domu na štirih kolesih. Obiščite nas v našem Rovandu centru in preverite našo ponudbo

 

 

 

“V divjini morda res ni wi-fija, a nikjer drugje se ne boste bolj povezali.”

Naša vizija in poslanstvo

Ljudje smo narejeni za bivanje v naravi, zato se tam najbolje počutimo. Naj vas prevzame ljubezen do gozdov, travnikov, rek in slapov ter želja po bivanju v objemu neokrnjene narave. Dovolite nam, da vam pokažemo, kako lahko z maksimalnem udobju uživati tudi v čisti divjini.

Naša vizija je približati avtodomarstvo in kampiranje širši javnosti in predstaviti čare kampiranja. Pri tem nas žene naša strast do aktivnega preživljanja prostega časa, narave in druženja.

Naši cilji

Naš glavni cilj je avtodomarjem in vsem dugim navdušencem nad kampiranjem omogočiti najboljše za prijetno bivanje v divjini.

Naša ekipa

Ekipo podjetja Robeta d.o.o. sestavlja več kot 30 zaposlenih, ki s trdim delom in zagnanostjo uresničujejo skupno vizijo podjetja.

Bi radi stopili
v kontakt z nami?