CategoriesAvtodomi

Kakšne vrste avtodomov vse poznamo?

Če ste oseba, ki išče dogodivščine in svobodo, je avtodom več kot odlična izbira. Le-ti so posebej oblikovani za udobno in kakovostno bivanje, kjerkoli že ste. Ponujajo vse potrebno za udobje, varnost in sproščenost, med potovanjem. Poznamo različne vrste avtodomov, ki so si podobne, a ob enem tako različne.

Morda že veste, katera je prava izbira za vaše želje? Danes vam bomo predstavili svoje najbolj prodajane modele, ki jih uporabniki radi najamejo ali pa so odlična izbira za nakup.

Vrste avtodomov za vsakogar

 

Glede na vaše želje, potrebe in zahteve, smo razvili kar 7 vrst bivalnih kombijev oz. avtodomov, ki popolnoma ustrezajo vsem standardom kakovosti, varnosti in so v skladu z modnimi smernicami. Privlačni videz bo navdušil posameznike, pare in družine, ki si želijo počitnice preživeti v drugačnem slogu.

Poglejmo si sedaj vrste avtodomov, s pripadnimi opisi in priporočili

 

  1. Dionysus

Priljubljen, zabaven in lahek za upravljanje, to so njegovi atributi, ki jih par potrebuje za preživljanje dopusta na eni izmed čudovitih izbranih lokacij. Prilagodljiva postelja se lahko enostavno spremeni v sedežno, kjer se lahko sproščata ob knjigi, pitju kave, gledanju sončnega zahoda in več. Ravno dovolj udobja za 2 osebi, ki želita Premium počitnice preživeti udobno, v apartmaju na štirih kolesih.

  1. For Two – za dva

Kot pove že samo ime, je namenjen samo dvema popotnikoma, ki želita potovati izrecno sama, saj ne želita sklepati raznih kompromisov. Pri tem modelu nimate na voljo sedežne klopi, vendar namesto le-te, dobite veliko omaro ter izvlečno mizo. Ta avtodom ponuja razkošno udobje, ki ga lahko po želji nadgradite.

  1. Ares

Čudovit, prostoren in pripravljen na vsako avanturo. Primeren za 4 osebe, daljša potepanja in opremljen z dvojno posteljo- lounge, polno opremljeno kuhinjo, kopalnico s tušem ter sedežno garnituro, je kompakten ter vsestranski partner kjerkoli.

  1. Helios

Med priljubljene vrste avtodomov spada tudi Helios, ki preseneča s svojo prostornostjo, udobjem in nudi možnost bivanja od 2 do 4 oseb. Ob enem vam nudi obilico prostora za shranjevanje športne opreme in ostalih pripomočkov, namenjenih počitnicam.

  1. Kronos

Popoln model oz. vrsta, ki je primerna za 2 ali 4 osebe. V zadnjem delu, je na voljo vzdolžna postelja z velikostjo ležišča 185/ 195 cm * 192 cm, pod njo pa se nahaja prostor, kjer lahko shranite vso potrebno opremo. Spredaj sta na voljo 2 sedeža ter sedežna, ki se enostavno raztegne v posteljo. Kuhinja napolnjena s pripomočki ter predali z mehkim zapiranjem, so že prava poslastica.

  1. Apollo

Primeren za vse tiste, ki zelo radi uživajo v svetlobi, udobju, velikem prostoru ter spanju, saj je pri tem modelu še posebej zasnovana 2, 10 m velika postelja, ki ponuja popoln in odličen spanec. Opremljena je z Lounge funkcijo in ima prostor pod posteljo, ki je odličen za športnike in shranjevanje raznih pripomočkov za hobije. Nudi tudi prilagodljive kuhinjske pripomočke ter neomejeno možnost raznih prilagoditev. Primeren za do 4 osebe.

  1. Family Doubett

Ali drugače imenovan, popoln, družinski avtodom, opremljen z dvema udobnima posteljama, s prostorom za 4 osebe. Zraven modelov Helios, Kronos, Ares in Apolo, so tako imenovane družinske vrste avtodomov, ki nudijo v zadnjem delu 2 pograda, na katera se podate enostavno, po stranskih stopnicah, ki se izvlečejo in opravljajo tudi nalogo nočnih omaric.

Vrste avtodomov se razlikujejo po videzu in prav tako dodatni opremi, ki jo ponujajo. Zagotovo pa vas bodo navdušili z vso svojo opremo in nadstandardnim videzom ter občutkom, kot bi bili doma, v svoji dnevni sobi. Razporeditev opreme je pri vseh vrstah podobna, le prostorno se razlikujejo glede na to, za koliko oseb je namenjen.

Brez skrbi boste našli točno takšen avtodom, kot ga želite in v katerem vam bo prav vsak dan počitnic, udobno.

5/5 - (1 vote)